Σοκαριστική υπόθεση βιασμού Έλληνα παραολυμπιονίκη στο σχολείο του: «Toν έδεναν και του έκλειναν το στόμα με σελοτέιπ» (βίντεο)

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού Έλληνα παραολυμπιονίκη στο σχολείο του: «Toν έδεναν και του έκλειναν το στόμα με σελοτέιπ» (βίντεο)

Ο παραολυμπιονίκης είναι 22 ετών και έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, ενώ συμμετέχει και σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού.

Μήνυση για βιασμό και σωματική κακοποίηση κατέθεσε ο πατέρας παραολυμπιονίκη κατά ενός εκπαιδευτικού και ενός υπαλλήλου σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου φοιτούσε.

Η μητέρα, όπως δήλωσε, νιώθει οργή και μεγάλη απογοήτευση για ο,τι συνέβη, ενώ κλαίγοντας ανέφερε πως ο Σπύρος «δεν έπρεπε να το βιώσει».

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο νέος εμφάνισε αλλαγή στη συμπεριφορά του. 

Στην αρχή της μίλησε για κάποια αγγίγματα, ενώ στη συνέχεια «άρχισε να "βγάζει" περισσότερα πράγματα».

«Μου είπε "δεν θέλω κι αυτόν" και μου έδειξε το στόμα του», πρόσθεσε η μητέρα του, σημειώνοντας πως, όπως της αποκάλυψε, δένανε το στόμα αλλά και τα χέρια του παιδιού.

Με τη βοήθεια του πραγματογνώμονα, η οικογένεια του γνωστού παραολυμπιονίκη έμαθε πως τον κακοποιούσαν και σεξουαλικά.

Σημειώνεται πως τον απειλούσαν να μην πει τίποτα στους δικούς του, ενώ τον «καλόπιαναν» με καραμέλες.

«Δε νομίζω ότι είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος των πράξεων», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής. 

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ #ΜΗΝΥΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dy62crO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη