Η Λαμία στις πόλεις της Ελλάδας που δεν θα μετακόμιζα ποτέ – Δείτε τους… νικητές στο Twitter

Το Twitter έδωσε την απάντηση στο… κρίσιμο ερώτημα: ««Η πόλη της Ελλάδας που δεν θα μετακόμιζα ποτέ». Το ευφάνταστο ερώτημα ενός χρήστη στάθηκε ικανό να βάλει φωτιά και οι δεκάδες απαντήσεις να προκαλέσουν γέλια και κλάματα. Αν δείτε την πόλη σας ανάμεσα σε αυτές μην απογοητευτείτε. Άλλωστε, όπως λένε, «όσα δεν φτάνει η αλεπού…»

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter αποτελεί τόπο συζήτησης, ακόμη και αντιπαράθεσης. Από σοβαρά θέματα μέχρι και πιο ανάλαφρα. Η αλήθεια είναι ότι το ερώτημα του χρήστη ezi στους ακολούθους του σχετικά με την πόλη της Ελλάδας, στην οποία δεν θα μετακόμιζαν ποτέ, όσα χρήματα κι αν τους έδιναν έδωσε τροφή για πικρόχολα, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια. Και όχι η Αθήνα δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Μάλλον έχει ομορφύνει ή υπάρχουν κάποιες πόλεις, στα μάτια όσων απάντησαν, είναι λιγότερο όμορφες. Ποιος ξέρει…

Από τις απαντήσεις φαίνεται μια… προτίμηση στην Πτολεμαϊδα, αλλά και σε ΛαμίαΑγρίνιο,  Λάρισα και Κιλκίς. Πάντως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που για έναν ικανοποιητικό μισθό θα έκαναν την καρδιά τους (και την τσέπη τους) πέτρα και θα μετακόμιζαν παντού. Από ότι φαίνεται, τα χρήματα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και ομορφαίνουν τις πόλεις!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη