ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη για 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη για 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Βγήκε η 5Κ2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 122 μόνιμων θέσεων στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού - Πώς θα κάνετε αίτηση

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης σευπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 21 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 5 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Αναλυτικά οι θέσεις:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εκατόν δεκαπέντε (115) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων: ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ , ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), επτά (7) θέσεις.

Κλάδου / Ειδικότητας: ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RhkWZ3y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη