Οργή για τον βιαστή αστυνομικό και ανατριχίλα από τη δικογραφία - Ο εφιάλτης που έζησε η 14χρονη!

Οργή για τον βιαστή αστυνομικό και ανατριχίλα από τη δικογραφία - Ο εφιάλτης που έζησε η 14χρονη!

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητα από η δικογραφία της υπόθεσης του αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, στη Λέσβο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το πρωί του Σββάτου, ύστερα από σχετική ανακοίνωση των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με τηυν επίσημη ενημέρωση, ο αστυνομικός συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Αρχιφύλακας ετών 53

Ο αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση είναι αρχιφύλακας με τα αρχικά Μ.Ε., ηλικίας 53 ετών, ενώ το θύμα είναι μαθήτρια της Δευτέρας Γυμνασίου, γεννηθείσα το 2008 (14 ετών σήμερα).

Στη δικογραφία επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, «από το φθινόπωρο του 2021 τότε που το κοριτσάκι ήταν κάτω των 14 ετών και μέχρι προ ημερών ο προπονητής βόλεϊ Μ.Ε. του σωματείου *** στο οποίο συμμετείχε η ανήλικη, ενήργησε σε συστηματική βάση γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη».

Όπως προκύπτει, οι γονείς των κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε εκείνος να μεταφέρει τα κορίτσια στα σπίτια τους, μετά το τέλος των προπονήσεων.

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΕΣΑ

Τα «αγγίγματα», ο βιασμό και τα αισχρόλογα

«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την * στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την * στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την * να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα "θέλω να σε γα@@@ω».

Εφιάλτης στην ερημιά

Σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, τους τελευταίους περίπου δυο μήνες ο αρχιφύλακας ζητούσε επανειλημμένα από το θύμα του να του κάνει στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά ήταν στις 21 Ιουλίου, δηλαδή μόλις οκτώ μέρες πριν από τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, «πριν από περίπου 20 μέρες ο Μ.Ε. οδήγησε την ** σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον Μ.Ε.. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν (σ.σ. δηλαδή πρωκτική) διείσδυση».

Το κορίτσι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν είχε πρότερη σεξουαλική εμπειρία και του ζητούσε επίμονα να σταματήσει. Ωστόσο την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά απο δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΕΣΑ 1

«Στρίμωχνε» και άλλη κοπέλα

Στη συνέχεια, της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες.

Η ανήλικη είπε στη ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της. Η δεύτερη ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η πρώτη.

Η οικογένεια ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης σήμερα κοπέλας.

Οργή Θεοδωρικάκου

Η υπόθεση του βιαστή αρχιφύλακα της αστυνομίας προκάλεσε την οργή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος με ανάρτησή του στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ειδική αναφορά

Επιπροσθέτως, ο κ. Θεοδωρικάκος, επεσήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ' αφορμή της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

Όπως είπε ο υπουργός, στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει χώρος για επίορκους: «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».

{https://twitter.com/theodorikakosp/status/1553305486044368896?s=20&t=O4RJIck2r35KD4NoMLfX9g}

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΒΙΑΣΤΗΣ #ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ #14χρονη #ΛΕΣΒΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2FYT0wm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη