Χάνει το σπίτι της για 15.000 ευρώ: «Δεν θα μπούνε μέσα όσο είμαι εγώ» διαμηνύει η γυναίκα (βίντεο)

Χάνει το σπίτι της για 15.000 ευρώ: «Δεν θα μπούνε μέσα όσο είμαι εγώ» διαμηνύει η γυναίκα (βίντεο)

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια. καθώς δικαστικός επιμελητής εμφανίστηκε για να πάρει τα κλειδιά για χρέος σε κάρτες ύψους 15.000 ευρώ.

Έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου βρέθηκαν μέλη συλλογικοτήτων τα οποία απέτρεψαν την είσοδο του δικαστικού επιμελητή, ο οποίος είχε μαζί του και κλειδαρά με την Ιωάννα Κολοβού να ζητά από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών.

«Και μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω», διεμύνησε παράλληλα η γυναίκα, η οποία παράλληλα σημείωσε πως θα παραμείνει ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τον γιο της.

Όπως έχει υποστήριξει η Ιωάννα Κολοβού, «δεν είναι καν δάνειο αυτό που είχα πάρει, ήταν κάρτες, όταν η Εθνική έλεγε όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα, μάζεψα και εγώ τις κάρτες και το χρέος ήταν 15.000. Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο. Αυτό το χρέος σιγά – σιγά γιγαντώθηκε».

Με ειδοποιήσανε κάποια στιγμή, έδωσα άλλες 5.000 ευρώ οι οποίες χάθηκαν, εξαφανίστηκαν και ξαφνικά εκπλειστηριάστηκε το σπίτι. Ήρθε ένας κύριος και μού είπε σε τρεις μέρες να βγω από το σπίτι και να παραδώσω τα κλειδιά, χωρίς να με ειδοποιήσουν ως όφειλαν δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τον νόμο.

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση.

Καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία. Με το που ήρθε ο κλητήρας νιώθω παράνομη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω φοβερά άσχημα.

#ΧΡΕΟΣ #ΣΠΙΤΙ #ΚΑΡΤΕΣ #ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FgJZc0A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη