ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 283 μόνιμες προσλήψεις στην Παιδεία

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 283 μόνιμες προσλήψεις στην Παιδεία

Σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 08:00 το πρωί, άνοιξε η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 3Κ/2022 που αφορά 283 μόνιμες προσλήψεις στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Η προκήρυξη 3Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 283 μόνιμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω προκήρυξη περιέχει 283 θέσεις εργασίας για 37 διαφορετικές ειδικότητες που κατανέμονται σε σε 15 Δήμους και 17 Περιφέρειες όλης της χώρας. Δείτε εδώ την κατανομή των 283 θέσεων ανά φορέα, ειδικότητα και περιοχή.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμός έως και την Τρίτη, 26 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Αρχειονόμους, Βιβλιοθηκονόμους, Γεωπόνους, Διοικητικούς και Οικονομικούς Υπαλλήλους, Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, Μεταφραστές, Διερμηνείς, Μηχανικούς, απόφοιτους Πληροφορικής, Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Ταξινόμων, Οδηγών, Τεχνικών, Επιμελητών, Κλητήρων και Επιστατών.

Οι θέσεις κατανέμονται σε 18 φορείς της εκπαίδευσης, ανάμεσα τους και το υπουργείο Παιδείας, οι οποίοι βρίσκονται σε 17 Περιφέρειες και 15 Δήμους της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

-στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ),
-στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),

-στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ),
-στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
-στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ),

-στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ),
-στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ-πρώην ΑΔΙΠ),
-στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας,-στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,
-στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,
-στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,
-στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας,

-στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ),
-στο Πάντειον Πανεπιστήμιο,
-στο Πολυτεχνείο Κρήτης,
-στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,
-στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και
στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΠΑΙΔΕΙΑ #ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZBowHFR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη