Φονικό τροχαίο στο Σπαθοβούνι: Χειρουργήθηκε ο 15χρονος οδηγός, το μοιραίο λάθος που οδήγησε σε δύο νεκρά παιδιά

Φονικό τροχαίο στο Σπαθοβούνι: Χειρουργήθηκε ο 15χρονος οδηγός, το μοιραίο λάθος που οδήγησε σε δύο νεκρά παιδιά

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κορίνθου, με τον θάνατο δύο παιδιών μόλις 16 και 18 ετών στο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως στο Σπαθοβούνι.

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα που οδήγησε στα κρυφά το 15χρονο παιδί τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κόρινθο, όταν στις 05:30 περίπου λόγω ενώς μοιραίου λάθους συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Δύο νέα παιδιά - η 18χρονη αδελφή του οδηγού και ένας 16χρονος φίλος του -  έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας ακόμα ανήλικος είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων.

Όσο για τον 15χρονο οδηγό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα.

Το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.

Το μοιραίο λάθος

Στο ένα όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός, ενώ στο άλλο τέσσερις νέοι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτό στην ίδια κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν κατάλαβε ότι έχασε την έξοδο που ήθελε να πάρει, έκανε όπισθεν πάνω στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση με το ΙΧ του 69χρονου Βρετανού που ερχόταν πίσω από το μοιραίο όχημα.

 

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ #ΚΟΡΙΝΘΟΣ #ΝΕΚΡΟΙ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LtqAQz4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη