Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη για έναν «απαγορευμένο» έρωτα

Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη για έναν «απαγορευμένο» έρωτα

Επεισόδιο άνευ προηγουμένου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά για έναν έρωτα.

 

Από το απόγευμα της Δευτέρας είχαν διενέξεις που αφορούσαν έναν έρωτα μεταξύ ενός αγοριού 19 ετών και ενός κοριτσιού 18 ετών, οι οποίες μετά από λίγες ώρες εντάθηκαν.

Δέκα άτομα από τη μία οικογένεια κινήθηκαν απειλητικά προς το σπίτι της άλλης, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, σπάζοντας τα πάντα στο διάβα τους, στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στα μέλη της δεύτερης οικογένειας (της 18χρονης κοπέλας) που είχαν ταμπουρωθεί στο ημιυπόγειο της οικίας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή της Ανάληψης,.

Μόλις τα μέλη της οικογένειας έφτασαν στην οδό Ξενοφώντος, επικράτησε μεγάλη ένταση, και λίγα λεπτά το απόλυτο χάος στο ημιυπόγειο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr.

Η οικογένεια της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση «ταμπουρώθηκε» μαζί με τα ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι ενώ σύμφωνα με μ΄λος της οικογένειας, κρατούσαν την εξώπορτα για να μην μπουν οι άλλοι μέσα και τους σκοτώσουν. Από τη μανία τους, οι επιτηθέμενοι έκαναν «γυαλιά καρφιά» ό,τι έβρισκαν, σπάζοντας μέχρι και τα παντζούρια.

Το επεισόδιο έγινε για έναν έρωτα, ανάμεσα σε 18χρονη και 19χρονο δημιουργώντας «χάος» μεταξύ των δύο οικογενειών, καθώς εκείνη του 19χρονου δεν ήθελε να παντρευτεί τη 18χρονη, τη στιγμή που οι γονείς της κοπέλας ενέκριναν τον γάμο των δύο παιδιών.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στην οδό Ξενοφώντος, αλλά τα άτομα που προκάλεσαν το επεισόδιο είχαν ήδη αποχωρήσει και αναζητούνται. Έξι μέλη της οικογένειας της 18χρονης, που δέχθηκαν την επίθεση, μετέβησαν στο τμήμα Τούμπας προκειμένου να υποβάλουν μήνυση.

{https://www.youtube.com/watch?v=qkducPB60KM}

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΕΡΩΤΑΣ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ #ΡΟΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ag05QtI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη