ΑΣΕΠ - Ειδική αγωγή: Από σήμερα οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για την προκήρυξη 1ΕΑ

ΑΣΕΠ - Ειδική αγωγή: Από σήμερα οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για την προκήρυξη 1ΕΑ

Από σήμερα μπορούν οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1ΕΑ/2022.

Εκδόθηκαν χτες από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και όσοι εκπαιδευτικοί το επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα στις 8:00 το πρωί την ένσταση τους ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν την ένσταση τους για την 1ΕΑ/2022, από σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 8:00 το πρωί έως και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά την δημιουργία πίνακα κατάταξης εκπαιδευτικών που κατέχουν τα ειδικά τυπικά προσόντα Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Παράλληλα, στα «σκαριά» βρίσκονται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Θάνο Παπαϊωάννου, τα προσωρινά αποτελέσματα και για τις υπόλοιπες 4 προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ σε χτεσινή του ανάρτηση στο facebook έγραψε: «Αναρτήθηκαν σήμερα οι πίνακες κατάταξης για 4.977 εκπαιδευτικούς της προκήρυξης 1ΕΑ για την Ειδική Αγωγή. Τα πιο δύσκολα βέβαια είναι μπροστά (2ΕΑ και 3ΕΑ). Έχουμε πολύ ανηφόρα ακόμη αλλά η αρχή έγινε...»

Πώς θα κάνετε ένσταση

Για να κάνετε ένσταση θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, έως και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, και να ακολουθήσετε την εξής διαδρομή: > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση.

Για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την ένσταση σας θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί παράβολο ύψους 20 ευρώ, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

#ΑΣΕΠ #ΕΙΔΙΚΗ_ΑΓΩΓΗ #ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ #ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/tE7rIC4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη