Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του - Τα νεότερα με την υγεία του

Πέτρος Φιλιππίδης: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του - Τα νεότερα με την υγεία του

Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύησή του Πέτρου Φιλιππίδη. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, πρέπει να κάνει μερικές ακόμα εξετάσεις για να κρίνουν οι γιατροί αν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο.

 

Ο Π΄΄ετρος Φιλιππίδης  συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στον θάλαμο κρατουμένων της νευρολογικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ύστερα από ισχαιμικό επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες από «το Πρωινό», η νοσηλεία του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί και ο ίδιος θα υποβληθεί σε έναν νέο κύκλο εξετάσεων. Πάντως η κατάστασή του δείχνει σταθερή. Μετά τις εξετάσεις, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αρθεί η προσωρινή κράτηση, μετά την παρέλευση του 12μηνου.

Η εγγύηση των 20.000 βρέθηκε και όπως λέει ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Δημητρακόπουλος, αν μπορέσει ο εντολέας του θα δώσει κανονικά αύριο το παρών στη δίκη που συνεχίζεται.

 

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΔΙΚΗ #ΧΡΗΜΑΤΑ #ΥΓΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/495RFyj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη