Η 22χρονη Ρεμπέκα πληρώνεται 20 δολάρια την ώρα για να βλέπει πορνό ταινίες, «είναι η καλύτερη δουλειά» (εικόνες)

Η 22χρονη Ρεμπέκα πληρώνεται 20 δολάρια την ώρα για να βλέπει πορνό ταινίες, «είναι η καλύτερη δουλειά» (εικόνες)

Μια νεαρή γυναίκα πληρώνεται για να παρακολουθεί πορνό, αφού ξεπέρασε περισσότερες από 90.000 άλλες υποψήφιες για τη νέα δουλειά, η οποία την πληρώνει 20 δολάρια την ώρα - σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από τον ομοσπονδιακό κατώτατο μισθό στις ΗΠΑ.

Η Ρεμπέκα Ντίξον, 22 ετών, επιλέχθηκε από την ιστοσελίδα σεξ Bedbible, η οποία διαφήμισε για μια "ανοιχτόμυαλη" υποψήφια πρόθυμη να μεταδώσει ώρες με ερωτικές ταινίες.

"Είναι καταπληκτικό. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ!" δήλωσε η Dickson σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Post, λίγες μόλις ημέρες αφότου ξεκίνησε το νέο της ρόλο. "Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό!"

Στο πλαίσιο της αμειβόμενης θέσης, η Dickson -που είναι ελεύθερη- καλείται να συλλέγει δεδομένα από ταινίες ερωτικού περιοχομένου, ώστε η Bedbible να συντάξει μια "εμπεριστατωμένη έκθεση σχετικά με τις τάσεις και τα στατιστικά στοιχεία στο πορνό". Η εταιρεία ελπίζει ότι θα οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση των διαδικτυακών προτιμήσεων και πρακτικών των ανθρώπων.

Η πρώτη αποστολή της Dickson είναι να παρακολουθήσει τα 100 βίντεο του Pornhub με τις περισσότερες προβολές, σημειώνοντας τη διάρκεια του κάθε κλιπ, καθώς και τις στάσεις σεξ που εμφανίζονται σε αυτά.

Της ζητείται επίσης να χρονομετρήσει την κατανομή του χρώματος των μαλλιών, την κατανομή της γλώσσας και τον αριθμό των οργασμών που περιλαμβάνονται. Ο επαγγελματίας θεατής πορνό θα σημειώνει επίσης τυχόν φετίχ και παιχνίδια ρόλων που εμφανίζονται, επίσης.

"Αυτό που έχω παρατηρήσει [μέχρι στιγμής] είναι ότι πολλά από τα βίντεο έχουν "μητριά" ή "ετεροθαλή αδελφή" στον τίτλο", λεεί η Dickson, αποκαλύπτοντας ένα πολύτιμο στοιχείο που έχει ήδη δώσει στο Bedbible μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη της δουλειάς.

kopela6501

Μετά τη διαφήμιση του ρόλου τον περασμένο μήνα, η εταιρεία κατακλύστηκε από αιτήσεις από όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων καυλωμένων πολιτών από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, τελικά επέλεξε την Dickson, η οποία κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Dickson - η οποία κατάγεται από μια "μικρή κωμόπολη της Σκωτίας" - δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ ονειρευτεί μια τόσο συναρπαστική δουλειά, μετά από αρκετά χρόνια που πέρασε δουλεύοντας «θλιβερές» δουλειές.

Ωστόσο, η ατρόμητη Σκωτσέζα παραδέχεται ότι έχει παρακολουθήσει το μερίδιο που της αναλογεί σε πορνό για διασκέδαση και λέει ότι είναι η κατάλληλη για το ρόλο.

"Είναι η τέλεια δουλειά για μένα", είπε η Dickson. "Είμαι ένα πολύ εξωστρεφές άτομο, πολύ ανοιχτόμυαλη. Δεν με πειράζει να δοκιμάσω κάτι καινούργιο!"

Ωστόσο, η Dickson -η οποία αμείβεται με 20 δολάρια την ώρα για το συγκεκριμένο επάγγελμα- παραδέχεται ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ της επαγγελματικής θέασης πορνό και της θέασης πορνό για διασκέδαση.

Με αυτή τη δουλειά, η Dickson πρέπει να εισάγει όλα τα δεδομένα σε ένα λογιστικό φύλλο. Είναι επίσης υποχρεωμένη να παρακολουθεί όλα τα βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που μπορεί να είναι κουραστικό αν διαρκούν περισσότερο από μία ώρα και περιλαμβάνουν τετριμμένες πλοκές.

kopela650

"Συνήθως, όταν τα παρακολουθούσα μόνη μου για ευχαρίστηση, προσπερνούσα ορισμένα κομμάτια, αλλά προφανώς τώρα παρακολουθώ τα βίντεο ολόκληρα", παραδέχτηκε η ίδια.

Παρ' όλα αυτά, λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθεί το ρόλο της - ο οποίος απαιτεί μόνο ένα φορητό υπολογιστή, WiFi και τη δύναμη να παρακολουθεί πολλές ερωτικές τανίες.

Και ενώ η ευέλικτη εργασία είναι απομακρυσμένη, η Dickson δεν μπορεί να εργάζεται από οπουδήποτε.

Η παρακολούθηση πορνό απαιτεί ιδιωτικότητα, οπότε η Σκωτσέζα δεν μπορεί να χαλαρώσει στην τοπική καφετέρια για να κάνει την ερωτική ανάλυση. Αντ' αυτού, συνήθως εργάζεται από το σπίτι, όπου ζει μόνη της, αφήνοντας τις φωνές και τις κραυγές να ακούγονται από τα ηχεία του φορητού της υπολογιστή.

Η Dickson μπαίνει με ευκολία στον ρόλο της, παρακολουθώντας περίπου πέντε ώρες πορνό την εβδομάδα. Προς το παρόν, χρησιμοποιεί τη συναυλία ως μια πικάντικη παράλληλη δραστηριότητα, ενώ συνεχίζει μια πολύ πιο πεζή δουλειά ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών ασφαλιστικών εταιρειών αυτοκινήτων.

Αλλά η φιλόδοξη επαγγελματίας θεατής πορνό λέει ότι σύντομα ελπίζει να αυξήσει τις ώρες της ώστε να είναι πλήρους απασχόλησης με την Bedbible, επιμένοντας ότι είναι πρόθυμη να παρακολουθήσει πολλές περισσότερες ώρες X-rated υλικού για χρήματα.

"Μπορώ σίγουρα να το αντέξω αυτό!" δήλωσε προκλητικά η Dickson.

Και ο εργοδότης της φαίνεται να συμφωνεί, λέγοντας ότι "αναμένεται αυτός ο ρόλος να μετατραπεί σε πλήρη απασχόληση" επειδή "κάνει πολύ καλή δουλειά".

Εν τω μεταξύ, η Bedbible δεν είναι ο μόνος ιστότοπος που χρονομετρά τις πορνογραφικές συνήθειες των ανθρώπων. Το Pornhub δημοσιεύει τη δική του ετήσια έκθεση με τα πιο δημοφιλή αστέρια και όρους αναζήτησης.

Πέρυσι, ο πιο δημοφιλής όρος αναζήτησης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το "hentai" - ένα είδος ρητών ιαπωνικών anime. Το "Ebony" παρέμεινε η κατηγορία βίντεο με τις περισσότερες προβολές για δεύτερη συνεχή χρονιά, μπροστά από το "lesbian" και το "MILF". Οι αναζητήσεις για τη λέξη "trans" αυξήθηκαν κατά 134% σε σύγκριση με το 2020.

Πηγή: https://nypost.com/

#ΠΟΡΝΟ #ΤΑΙΝΙΕΣ #ΔΟΥΛΕΙΑ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0IHJfin
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη