Βαρύ πένθος στα Χανιά, πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα

Βαρύ πένθος στα Χανιά, πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του τελικά ο 23χρονος, θύμα και αυτός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στα Χανιά πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο άτυχος νέος τις τελευταίες 23 ημέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου στα Χανιά, ωστόσο, την Κυριακή ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cretapost.gr, τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου, ο 23χρονος μαζί με έναν 18χρονο κινούνταν με μηχανή σε δρόμο του Σκινέ.

Ο οδηγός όμως, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βγουν από τον δρόμο και να πέσουν σε μάντρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο νεαρούς και τους διακόμισαν στο νοσοκομείο.

Αμέσως τα δύο παιδιά διασωληνώθηκαν και έκαναν εισαγωγή στη ΜΕΘ, όπου τώρα πια εξακολουθεί να δίνει μάχη μόνον ο 18χρονος.

#ΧΑΝΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΠΕΘΑΝΕ #ΠΕΝΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fUpQqmP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη