-->

Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022-'23

Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022-'23

Την επόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League της σεζόν 2022-23.

Σήμερα, Τετάρτη εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ αποφασίστηκε ότι το προσεχές διάστημα θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League 1 για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος επόμενων αγωνιστικών περιόδων -δηλαδή από τη σεζόν 2023-24 και μετά.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής:

«Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και δόθηκε ομόφωνα εξουσιοδότηση στον πρόεδρο και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., περί ορισμού αγώνων της 1ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League.

Σε συνέχεια σχετικής πρότασης του προέδρου Δ.Σ., η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. το προσεχές διάστημα, θα συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League, για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων (από 2023-24 και εντεύθεν).

Η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23».

#SUPER_LEAGUE #ΚΛΗΡΩΣΗ #ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/oDTgUIz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->