Νέα εφαρμογή «λύνει τα χέρια» στους ξεχασιάρηδες: Υπενθύμιση με sms για να περάσουμε από ΚΤΕΟ το αμάξι

eurokinissi

Έρχεται τις επόμενες μέρες μια νέα εφαρμογή με αποστολή sms στους πολίτες για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου τους, ενώ την Παρασκευή παρουσιάζεται και η ηλεκτρονική μεταβίβαση αυτοκινήτου.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος, παρουσίασε σήμερα μια νέα εφαρμογή - που θα μας ενημερώνει για τον έλεγχο του οχήματος από το ΚΤΕΟ - ενώ επανέλαβε πως στο τέλος του μήνα θα έχουμε την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα αυτοκινήτου στο κινητό μας. 

O υφυπουργός, μιλώντας στο πλαίσιο συζήτησης του 5ου «InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges» που πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, έκανε λόγο για το σημαντικό κομμάτι της ωρίμανσης μεγάλων ψηφιακών έργων και υλοποίησής τους από το Ταμείο Ανάκαμψης, μιλώντας «για ιστορική ευθύνη, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα προς όφελος της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών».

Ο Θοδωρής Λιβάνιος αναφέρθηκε στο σύστημα του εμβολιασμού τονίζοντας ότι πρόκειται για «ένα μεγάλο έργο που πέτυχε και έδειξε τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε το κράτος, το κράτος που πηγαίνει στον πολίτη. Όπως με τις διαγνωστικές εξετάσεις για τις γυναίκες για διάφορες μορφές καρκίνου».

#ΚΤΕΟ #SMS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/06SMeg7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη