Συντριβή ελικοπτέρου στη Σάμο: Βρέθηκαν δύο από τα μέλη του πληρώματος (εικόνα, βίντεο)

Συντριβή ελικοπτέρου στη Σάμο: Βρέθηκαν δύο από τα μέλη του πληρώματος (εικόνα, βίντεο)

Δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Σάμο έχουν καταφέρει να βρουν οι ομάδες έρευνες και διάσωσης. 

Βρέθηκαν δύο από τα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε ενώ επιχειρούσε στη φωτιά της Σάμου. 

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από Σάμο 16:39 και το ατύχημα συνέβη 17:55. Στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ.

Το πλήρωμα του Ε/Π ήταν ένας Ρουμανος, δύο Μολδαβοι και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού. 

facebook

{https://ift.tt/MdUe6q1}

{https://www.youtube.com/watch?v=maRzIF2Nk_E&t=1s}

Ένα από τα δύο μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου. Ο πιλότος έδωσε πληροφορίες για τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο ώστε να κινηθούν ανάλογα η έρευνα και διάσωση του Λιμενικού.  Οι δυνάμεις έρευνας και διάσωσης ενισχύονται συνεχώς από σκάφη του Λιμενικού, είναι σε ανοικτή γραμμή το Πολιτικής Προστασίας με το Ναυτιλίας

Ετοιμάζονται οι Βατραχάνθρωποι 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στη μάχη της έρευνας και διάσωσης των άλλων δύο μελών του πληρώματος που αγνοούνται ετοιμάζονται να μπουν και τα μέλη των ειδικών δυνάμεων του νησιού που έχουν πάρει εντολή να προετοιμαστούν για να λάβουν μέρος στην έρευνα. 

#ΣΑΜΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ENgGeVu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη