Οργή στην Αυστρία για τον καγκελάριο Νεχάμερ - Πως έμπλεξε τον πληθωρισμό με το αλκοόλ και τα ψυχοφάρμακα

Οργή στην Αυστρία για τον καγκελάριο Νεχάμερ - Πως έμπλεξε τον πληθωρισμό με το αλκοόλ και τα ψυχοφάρμακα

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα είπε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ, στην προσπάθειά του να προειδοποιήσει για τις συνέπειες του ολοένα και αυξανόμενου πληθωρισμού.

Ειδικότερα, ο Καρλ Νεχάμερ, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο αναφέρθηκε στο παράλογα υψηλό κόστος της ενέργειας όπως διαμορφώνεται.

Στην προσπάθειά του να αστειευτεί και να αντιμετωπίσει με μάλλον άκομψο χιούμορ τη δυσκολία της κατάστασης, ξεστόμισε το ανείπωτο λέγοντας ότι εάν δεν ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού, οι επιλογές θα είναι είτε το αλκοόλ είτε τα ψυχοφάρμακα.

«Αν συνεχίσουμε έτσι, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές μετά: αλκοόλ ή ψυχοφάρμακα. Και λέω ότι το αλκοόλ είναι οκ βασικά» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «όταν κάνεις πρόποση νιώθεις καλά».

Η συγκεκριμένη αποστροφή από τα λόγια του αυστριακού καγκελάριου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της αντιπολίτευσης και εύλογα θα προβλημάτισε αρκετούς πολίτες ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα.

{https://twitter.com/Al_Dimitrescu/status/1546751155161686016?s=20&t=_EfDaf5K2XGUWGwyfgiNbg}

#ΑΥΣΤΡΙΑ #ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ #ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ #ΑΛΚΟΟΛ #ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MlCzG24
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη