Στη φυλακή 28χρονος για βιασμό νεαρής κοπέλας και κατοχή ναρκωτικών

Στη φυλακή 28χρονος για βιασμό νεαρής κοπέλας και κατοχή ναρκωτικών

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 28χρονος στη Θεσσαλονίκη καταδικασμένος για το βιασμό 24χρονης αλλά και για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατέληξε στη φυλακή μετά την απολογία του στον Ανακριτή, καθώς είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία 24χρονης για βιασμό, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και «σύνεργα» που συνδέονται με εμπορία ναρκωτικών.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος –με καταγωγή από την Αλγερία– αρνήθηκε τις πράξεις του βιασμού και των ναρκωτικών που του αποδίδονται. Κατά πληροφορίες, για την πρώτη πράξη ανέφερε ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας, ενώ σε ό,τι αφορά τη δεύτερη φέρεται να απολογήθηκε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του.

Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο σπίτι του είχαν κατασχεθεί -μεταξύ άλλων- 748,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών και χρηματικά ποσά.

#ΦΥΛΑΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/snJwju3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη