-->

Συγκλονίζει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού», «η κόρη μου έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της 2 παιδία» (βίντεο)

Συγκλονίζει μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού», «η κόρη μου έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της 2 παιδία» (βίντεο)

Aπολογείται για πρώτη φορά ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στο δικαστήριο οι οικογένειες των θυμάτων που περιμένουν δικαίωση. Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η μητέρα θύματος, λέγοντας πως η κόρης της έφυγε χωρίς αξιοπρέπεια.

Ο Dr Kontos κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας και σήμερα κατά την απολογία του δήλωσε πως δεν είναι «άγιος αλλά ούτε και δολοφόνος».

Η μητέρα μίας 35χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα του «ψευτογιατρού» μιλώντας σε εκπομπή του star επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή την περίμενα δυο χρόνια. Η κόρη μου έφυγε με βίαιο τρόπο εν αγνοία της».

«Πίστεψε σε αυτόν τον άνθρωπο. Παραπλανήθηκε και έφυγε με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί να φύγει ένας άνθρωπος από αυτή τη ζωή. Έφυγε χωρίς αξιοπρέπεια. Έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της μία ζωή με δύο παιδιά που τη χρειαζόντουσαν. Σε αυτά τα παιδιά αυτός ο κύριος, και εκεί επιμένω, από το βιβλίο της ζωής τους έσκισε το κεφάλαιο μητέρα. Θυμώνω και θέλω την τιμωρία του» είπε.

«Ας ελπίσουμε ότι θα τον συγχωρέσει ο Θεός γιατί από εμάς δεν πρόκειται να πάρει συγχώρεση» ανέφερε θύμα του «ψευτογιατρού» με μεταστατικό καρκίνο. «Τα παιδιά μου ζουν συνεχώς με το άγχος» συμπλήρωσε.

#ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ #ΔΙΚΗ #ΘΥΜΑΤΑ #ΚΑΡΚΙΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cI6aVEQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->