Πάτρα: ΕΔΕ για το θάνατο του 49χρονου διέταξε ο Πλεύρης - «Εφημέρευαν στις κλινικές του "Άγιος Άνδρεας" πάνω από 70 γιατροί»

Πάτρα: ΕΔΕ για το θάνατο του 49χρονου διέταξε ο Πλεύρης - «Εφημέρευαν στις κλινικές του "Άγιος Άνδρεας" πάνω από 70 γιατροί»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη σοκαριστική υπόθεση του θανάτου 49χρονου ο οποίος δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και λίγη ώρα αργότερα κατέρρευσε μέσα στο αυτοκίνητο καθ'οδόν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Για το εξοργιστικό συμβάν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση αφού έλαβε από το νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» το αποτέλεσμα της πρώτης έρευνας για τον θάνατο του 49χρονου όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα Pelop.gr.

ΠΛΕΥΡΗΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων –στο εσωτερικό του νοσοκομείου, εντός των κλινικών– που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικώς με πλημμελή εφαρμογή του πρωτοκόλλου που ισχύει σε τέτοια περιστατικά.

#ΠΑΤΡΑ #ΕΔΕ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΘΑΝΟΣ_ΠΛΕΥΡΗΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #49χρονος


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1vrYBEe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη