Έτοιμος να υποδυθεί τον «Μπάτμαν» δηλώνει ο Κιάνου Ριβς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το καλλιτεχνικό του απωθημένο αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός Κιάνου Ριβς, καθώς ετοιμάζεται να βάλει τη μπέρτα του σούπερ ήρωα και να υποδυθεί τον Μπάτμαν.

Αφού δάνεισε τη φωνή του στον ήρωα στην ταινία κινουμένων σχεδίων «DC League of Super-Pets», ο ηθοποιός δήλωσε πως θα ήθελε να φορέσει και τη στολή του.

Μιλώντας στο Extra, ο Κιάνου Ριβς δήλωσε: «Λατρεύω τον Μπάτμαν σαν χαρακτήρα και τον λατρεύω στα κόμικς και στις ταινίες, οπότε ναι, θα ήταν φοβερό να έχω την ευκαιρία να τον υποδυθώ. Πάντοτε ήταν το όνειρό μου, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον που τον υποδύθηκε αυτή τη φορά, τα κατάφερε πολύ καλά, ήταν θαυμάσιος».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα δίσταζε να υποδυθεί τον σούπερ ήρωα ακόμα και σε μια μεγαλύτερη ηλικία. «Αν χρειαστούν έναν πιο ηλικιωμένο Μπάτμαν, θα ήθελα να με υπολογίσουν», δήλωσε.

{https://twitter.com/TheDC_Syndicate/status/1547885707602960386}

Αξίζει να σημειωθεί πώς προτεραιότητα έχει το σίκουελ της ταινίας «Batman», το οποίο ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης, Ματ Ριβς ότι ετοιμάζει.

«Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ χωρίς την πίστη και τον ενθουσιασμό όλων των ομάδων σας σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος και θα επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο», είχε δηλώσει ο 56χρονος σκηνοθέτης στο συνέδριο CinemaCon.

 

#ΜΠΑΤΜΑΝ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΤΑΙΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/g3Q0JDf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη