Φόρτιση του ΙΧ στο παρακάτω στενό; Και όμως γίνεται

Φόρτιση του ΙΧ στο παρακάτω στενό; Και όμως γίνεται

Φόρτιση του ΙΧ στο παρακάτω στενό. Τραβηγμένο; Όχι. Η ΔΕΗ διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Ήδη στην Αθήνα έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία φορτιστές και ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων ώστε οι πολίτες να μπορούν να διευκολυνθούν στην καθημερινότητά τους, στις μετακινήσεις τους με την νέα συνήθεια της ηλεκτροκίνησης.

Η στρατηγική του ομίλου ΔΕΗ με τη ΔΕΗ Blue είναι η ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου δημόσια προσβάσιμων φορτιστών. Σήμερα, η ΔΕΗ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα με 600 φορτιστές ενώ στο πλάνο της είναι η ανάπτυξη 10.000 φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα επόμενα 5 χρόνια.

dei blue373

Οι δημόσιοι φορτιστές της ΔΕΗ Blue βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, για να νιώθετε ασφαλείς στις κοντινές και στις πιο μακρινές διαδρομές σας. Με βάση τις δικές σας ανάγκες ανά σημείο, η ΔΕΗ έχει εγκαταστήσει είτε φορτιστές γρήγορης φόρτισης (AC), είτε φορτιστές ταχυφόρτισης (DC). Στόχος της ΔΕΗ είναι Δεσμευόμαστε πως θα βάλουμε όση «ενέργεια» απαιτείται, ώστε η μετακίνηση στην πόλη να γίνει πιο πράσινη και αθόρυβη και η οδήγηση να μετατραπεί σε μία πλήρως ψηφιακή και «έξυπνη» εμπειρία προσβάσιμη σε όλους.

Για τις ανάγκες οικιακής φόρτισης η ΔΕΗ προσφέρει ποικιλία φορτιστών, συμπεριλαμβανομένης της εγγυημένης εγκατάστασης τους αλλά και παράλληλων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Οι οικιακοί φορτιστές είναι ταχύτεροι, πιο «έξυπνοι» και ασφαλέστεροι από μία τυπική πρίζα.

Η ΔΕΗ blue επιστρατεύοντας τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες καταφέρνει να διευρύνει την παρουσία της γεωγραφικά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ηγετική της θέση, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ blue διαθέτει ήδη φορτιστές σε όλη την Ελλάδα, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Athens Metro Mall, στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και πρόσφατα επέκτεινε την παρουσία της με νέα σημεία φόρτισης στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη στην Κρήτη, σε καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη & Κρήτη, σε πρατήρια της ΕΛΙΝ, σε κεντρικά σημεία των Αθηνών (Πειραιώς, Καλλιρρόης), όπως επίσης και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Επιπρόσθετα, οι συσκευές της ΔΕΗ Blue πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Το κόστος των φορτιστών διαμορφώνεται ως εξής (στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ):

Γρήγορη φόρτιση (AC 22 kw): 0,45 ευρώ ανά kwh
Ταχυφόρτιση (DC 50 kw): 0,60 ευρώ ανά kwh
Ταχυφόρτιση υψηλής ισχύος (HPDC 120 kw): 0,60 ευρώ ανά kwh

H τιμή των 0,45€/kWh στους φορτιστές AC του δικτύου ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Από την 1η Μαρτίου θα ανέρχεται στα 0,50€/kWh.

Οι υψηλότερες χρεώσεις για τη ταχυφόρτιση σε DC, εφαρμόζονται γιατί η αναπλήρωση ενέργειας των ηλεκτρικών οχημάτων επιτυγχάνεται 2-5 φορές γρηγορότερα σε σύγκριση με τη φόρτιση σε AC.

#ΦΟΡΤΙΣΗ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ_ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΔΕΗ #ΔΕΗ_BLUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/52XkvsW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη