-->

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μονογυιού για τον θάνατο του αδελφού της: «Δυστυχώς ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός»

Συγκλονίζει η Κατερίνα Μονογυιού για τον θάνατο του αδελφού της: «Δυστυχώς ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός»

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για την απόφασή της να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά, σχετικά με την απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

 

«Ήμουν σε διάσταση τότε με τον σύζυγό μου και ήθελα να μπω στη διαδικασία να φυλάξω το δικό μου γεννετικό υλικό, τα ωάριά μου. Η γιατρός μου με ενημέρωσε πως δεν μπορώ να το κάνω, επειδή υπάρχει κόλλημα στον νόμο. Μου είπε ότι λόγω του ότι είμαι σε διάσταση, δεν μπορώ να κάνω φύλαξη ωαρίων», είπε αρχικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις κινήσεις που έκανε, προκειμένου να έρθει πιο γρήγορα το νέο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, η Κατερίνα Μονογιού είπε: «Περιμένουμε από την Περιφέρεια να μπουν οι μπάρες. Έχω πάρει υπόσχεση από τον Περιφερειάρχη ότι οι μπάρες θα μπουν. Δυστυχώς η γραφειοκρατία λίγο καθυστερεί.

Το ξέρω πάρα πολύ καλά πως κινδυνέουν οι οδηγοί, αλλά μην μπούμε σε αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο για το δικό μας το παιδί, αλλά για όλους. Η τοποθέτηση ήταν κάτι που θα γινόταν, αλλά ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός, όπως και άλλα παιδιά».

 

#ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ #ΤΖΩΡΤΖΗΣ_ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/92H05dw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->