«Βόμβα» Λαφαζάνη: Με παρακολουθούσαν τουλάχιστον 4 υπηρεσίες όσο ήμουν υπουργός»

«Βόμβα» Λαφαζάνη: Με παρακολουθούσαν τουλάχιστον 4 υπηρεσίες όσο ήμουν υπουργός»

«Βόμβα» έριξε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα παρακολούθησης κατά την περίοδο που ήταν μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αργότερα όταν αποχώρησε από το κόμμα.

Μια καταγγελία «φωτιά» έκανε ο πρώην υπουργός των πρώτων κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναφέρει ότι υπήρξε θύμα παρακολουθήσεων ενώ ήταν μέλος της κυβέρνησης αλλά και αργότερα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι σχεδιάζω, τι κάνω, τι πολιτικές εφαρμόζω, ποιες σχέσεις αναπτύσσω. Όλα αυτά θεωρώ ότι εκείνη την περίοδο ήταν υπό κεντρική παρακολούθηση της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Π. Λαφαζάνης ισχυρίζεται πως όσο ήταν υπουργός Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ τον παρακολουθούσαν τουλάχιστον τέσσερις υπηρεσίες.

«Εγώ σας ενημερώνω υπεύθυνα ότι, ως υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και λόγω των διαπραγματεύσεων που κατέληξαν σε συμφωνία µε τη Ρωσία για τη διέλευση ενός µμεγάλου αγωγού από τη χώρα µας, παρακολουθούμουν εκείνη την περίοδο τουλάχιστον από τέσσερις υπηρεσίες, ελληνικές και ξένες», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Εκείνη την περίοδο παρακολουθούμουν µάλλον αδιαλείπτως από ελληνικά κέντρα, τα οποία θεωρούσαν ότι η δραστηριότητά µου ως υπουργού έβαζε σε κίνδυνο, υποτίθεται, τα ελληνικά συμφέροντα ασφαλείας. Και ασφαλώς τα κέντρα αυτά που µε παρακολουθούσαν παίξανε ρόλο σε αυτήν τη συνωμοσία, η οποία στήθηκε σε βάρος µου, µε στόχο να εξουδετερώσει µια εναλλακτική επιλογή για τη χώρα απέναντι στα µμνημόνια. Αυτή η σκευωρία σε βάρος µου, µε το δήθεν "ριφιφί" στο Νομισματοκοπείο, χαλκεύτηκε στα τότε κυβερνητικά κέντρα. Εγώ τότε προάσπιζα τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το µμεγάλο δημοκρατικό "όχι" του "δημοψηφίσματος". Αυτό έκαναν και αυτό ήθελαν να συκοφαντήσουν στο πρόσωπό µου προσάπτοντάς µου τέτοιες κατηγορίες. Για σχέσεις µε ξένες χώρες, όπως τη Ρωσία».

#ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΜΥΣΤΙΚΕΣ_ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rn9MLKk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη