Νέα αποκάλυψη για Πισπιρίγκου: Κάνει λόγο για απόπειρα απαγωγής της Τζωρτζίνας, όταν ήταν 6 μηνών (βίντεο)

Νέα αποκάλυψη για Πισπιρίγκου: Κάνει λόγο για απόπειρα απαγωγής της Τζωρτζίνας, όταν ήταν 6 μηνών (βίντεο)

Νέες σημαντικές αποκαλύψεις γίνονται γνωστές για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει λόγο για απόπειρα απαγωγής της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί ήταν περίπου 6 μηνών.

Μία αναφορά της 33χρονης κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, παρουσίασε στο mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφορά που οι δικαστές θεωρούν ενδεικτική της μη ειλικρίνειάς της.

Σύμφωνα με την έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και είχε συνομιλία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, της αφηγήθηκε πως μία από τις γυναίκες που «πολιορκούσαν» τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, επιχείρησε να απαγάγει τη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα είπε πως η Τζωρτζίνα ήταν 6 μηνών τότε, ήταν η έναρξη του καρναβαλιού, της χτύπησε το κουδούνι ένας άντρας, του άνοιξε, την έσπρωξε και της είπε: «Το παιδί θέλω! Θέλω να την πάρω να την πάω στην…(αναφέροντας το όνομα μιας γυναίκας)».

Η κατηγορουμένη απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και ψέκασε στα μάτια του άντρα αποσμητικό σπρέι με τον ίδιο να τρέπεται σε φυγή.

Δείτε βίντεο:

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΑΠΑΓΩΓΗ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EZPq9dm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη