Αναστάτωση στη Λάρισα: 67χρονος έπαθε ανακοπή στο δρόμο για το νοσοκομείο

Αναστάτωση στη Λάρισα: 67χρονος έπαθε ανακοπή στο δρόμο για το νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/07) εντός σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Φαλάνης, όταν ένας 67χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας 67χρονος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία, μέσα σε σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Επικράτησε αναστάτωση για λίγο, με τους παρευρισκόμενους να σπεύδουν για βοήθεια και να καλούν ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, οι οποίοι παρέλαβαν τον 67χρονο προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Καθ' οδόν για το νοσοκομείο, όμως, ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς και χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το onlarissa.gr

Τελικά, τον παρέδωσαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΛ για την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ #ΑΝΑΚΟΠΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SmNJnHA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη