Αλεξανδρούπολη: Αμερικανοί πεζοναύτες έφαγαν 7.000 αυγά στην καθισιά τους και «ξεζούμισαν» τα τοπικά μαγαζιά

Αλεξανδρούπολη: Αμερικανοί πεζοναύτες έφαγαν 7.000 αυγά στην καθισιά τους και «ξεζούμισαν» τα τοπικά μαγαζιά

«Αναστέναξε» η πόλη από την επίσκεψη των Αμερικανών πεζοναυτών.

Γεμάτα εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη. Αμερικανοί πεζοναύτες «σκορπούν» αλλόγιστα τα δολάριά τους σε φαγητό ενώ δηλώνουν ξετρελαμένοι με την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι στρατιώτες κατανάλωσαν περίπου 7.000 αυγά και έκλεισαν ακόμα και ραντεβού για αναμνηστικό...τατουάζ.

Αυγά ούτε για δείγμα 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κυρίου Γιώργου Αλάβαντα, ιδιοκτήτη εστιατορίου της περιοχής, ο οποίος με αφορμή της «επιδρομής» των πεζοναυτών, δήλωσε «Ακόμα και οι κότες το κατάλαβαν. Χθες 1.500 άτομα έτρωγαν πρωινό στην Αλεξανδρούπολη και τρώνε για πρωινό αβγά, λουκάνικα και μπέικον. Χθες χρειάστηκαν 6.000-7.000 αυγά. Δηλαδή, ζορίζουμε τις κότες για την αυριανή ημέρα. Δεν έχουμε αβγά», είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί πεζοναύτες μέσα σε τρεις ημέρες τελείωσαν τα rib eye, τις μπριζόλες, τα φιλέτα και τα μπέργκερ.


«Μας λένε ότι δεν έχουν φάει ωραιότερο κρέας»

Άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου της περιοχή, ονόματι Βασίλης Σικλαφίδης ανέφερε πως οι Αμερικανοί: «Έχουν ξετρελαθεί» με το τοπικό κρέας καθώς και με την τιμή του. «Έχουν γυρίσει πόσες πόλεις και έρχονται εδώ και μας λένε τι κρέας είναι αυτό. Ειδικά για τα τοπικά τα κρέατα, τα φιλέτα μας. Και για τις τιμές που βλέπουν, λένε "are you sure", είναι σίγουρο ότι έχει αυτή την τιμή; Λέω ναι. Και τους φαίνεται απίστευτο, εξαιρετικό και νόστιμο και το value for money γι αυτούς είναι πολύ τίμιο». Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, δεκαπέντε λεωφορεία νοικιάστηκαν και εκτελούσαν δρομολόγια από το λιμάνι που κατέφθασε το αμερικανικό πολεμικό στην πόλη, μεταφέροντας τους Αμερικανούς που ήθελαν να φάνε, να πιουν και να ψωνίσουν.

Έκαναν μέχρι και αναμνηστικό τατουάζ

Μάλιστα, οι Αμερικανοί στρατιώτες είχαν κλείσει ραντεβού για να κάνουν τατουάζ σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης, πριν καν φτάσουν στην πόλη. Θέλοντας να έχουν ένα «αναμνηστικό» από την Ελλάδα, είχαν επικοινωνήσει από πριν με τον tattoo artist της περιοχής, ο οποίος άνοιξε και την Κυριακή προκειμένου να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει όλους.

#ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ_ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ #ΑΥΓΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/i64Fm3z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη