Aγαπημένη ελληνική σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση, «σάρωσε» στα 90s (βίντεο)

Aγαπημένη ελληνική σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση, «σάρωσε» στα 90s (βίντεο)

Ήταν μία από τις πρώτες αστυνομικές κοινωνικές σειρές αυτοτελών επεισοδίων της ιδιωτικής τηλεόρασης - παραγωγής 1992-1995 - που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη.

Η θρυλική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες την δεκαετία του 1990 και φαίνεται πως ετοιμάζεται για δυναμικό «comeback» δεν είναι άλλη από το Τμήμα Ηθών, τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη από την οποία έγιναν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Θεόφιλος Βανδώρος.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο ΑΝΤ1 έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μανούσο Μανουσάκ - με τα γυρίσματα της νέας εκδοχής της σειράς να ξεκινούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρεται ότι ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει τη σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

#σίριαλ #ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ #ΣΕΙΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DPWlgjv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη