Πτώση Antonov στην Καβάλα: Δεν βρέθηκε επικίνδυνη ουσία στα συντρίμμια, εντοπίστηκαν 6 από τις 8 σορούς

Πτώση Antonov στην Καβάλα: Δεν βρέθηκε επικίνδυνη ουσία στα συντρίμμια, εντοπίστηκαν 6 από τις 8 σορούς

Λήγει ο συναγερμός για την υγεία των κατοίκων καθώς το πόρισμα του ειδικού λόχου του στρατού δείχνουν ότι δεν υπάρχουν ραδιενεργά, χημικά ή βιολογικά στοιχεία στα συντρίμμια του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα.

Ο ειδικός λόχος του στρατού που έφτασε στο σημείο της συντριβής του Antonov στην Καβάλα, έπειτα από εξέταση του χώρου τόσο από εδάφους όσο και από αέρος, κατέληξε ότι δεν υπάρχουν ραδιενεργά, χημικά ή βιολογικά στοιχεία που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Η επιχείρηση στο σημείο βέβαια δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί για ημέρες καθώς πρέπει να απομακρυνθούν τα πυρομαχικά που μεταφέρονταν από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με το πόρισμα η λευκή ουσία που βρέθηκε διεσπαρμένη στο χωράφι που κατέπεσε το Antonov δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Παράλληλα βρέθηκε έξι από τις οκτώ σορούς του πληρώματος του Antonov. Η μια σορός βρέθηκε απανθρακωμένη, ενώ οι υπόλοιπες διαμελισμένες. Εκπρόσωπος της ουκρανικής αεροπορικής εταιρείας στην οποία ανήκε το Antonov, δήλωσε ότι είναι νεκρά και τα 8 μέλη του πληρώματος.

 

#ΚΑΒΑΛΑ #ΣΥΝΤΡΙΒΗ #ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ #ΟΠΛΑ #ΠΟΡΙΣΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AmJTDlV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη