Ίος: “Λάμψη” αστέρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley, πλήθος επωνύμων παρακολουθούν τη διοργάνωση, καλεσμένος και ο Λαμιώτης Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ίος: “Λάμψη” αστέρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley, πλήθος επωνύμων παρακολουθούν τη διοργάνωση, καλεσμένος και ο Λαμιώτης Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022 το “VW Beach Pro Tour Future” (Ανδρών-Γυναικών), ένα από τα κορυφαία event του αθλητικού τουρισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ιητών με τη χορηγία σημαντικών φορέων-οργανισμών, αποτελώντας έτσι τον 8ο φετινό ευρωπαϊκό σταθμό της παγκόσμιας ελίτ του επαγγελματικού σιρκουί μπιτς βόλεϊ.

Στο επίκεντρο του παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ θα βρίσκεται η Ίος, η οποία διοργανώνει το Beach Pro Tour Ios Futures, με το δημοφιλές Κυκλαδονήσι, τρία χρόνια μετά το παρθενικό FIVB Beach Volleyball World Tour 1* να φιλοξενεί την επόμενη εβδομάδα τα νεαρά αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του αθλήματος.

Για 4 ημέρες η εξωτική παραλία του Μυλοπότα θα φιλοξενήσει στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα συνολικά 56 ομάδες αθλητών/αθλητριών αλλά και εθνικές αποστολές από 25 χώρες. Συνολικά 120 κορυφαία αστέρια του αθλήματος από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μεταξύ των οποίων φυσικά και οι διεθνείς άσοι μας, θα γίνουν μια «οικογένεια» προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου σε χιλιάδες λάτρεις του αθλήματος.

Στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης βρίσκονται ήδη 12 ομάδες σε άνδρες και γυναίκες και μέσω των προκριματικών αγώνων και στα δύο φύλα θα προκύψουν οι άλλες 4 ομάδες που θα συμπληρώσουν την 16άδα του τουρνουά. Οι νικήτριες ομάδες (ανδρών-γυναικών), πέρα από τον τίτλο και το γόητρο, θα κερδίσουν και το χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ

Μεταξύ των εκατοντάδων επωνύμων του χώρου βρίσκεται και ο γνωστός Λαμιώτης προπονητής Κώστας Αναγνωστόπουλος , ο οποίος παρακολουθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μετά από τη γεμάτη προπονητή σεζόν σε ΑΕΚ και ΑΟ Μαρκοπούλου .

"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον συνάδελφο προπονητή στην Ιο  κ.Κώστα Καραμπίκα για την πρόσκλησή του , τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του για όλες αυτές τις ημέρες.

Είμαι συγκινημένος διότι ξυπνήσανε πολύ όμορφες αναμνήσεις ,καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το αήττητο  πρωτάθλημα Ελλάδος που σήκωσα στην πόλη το 2002 με συμπαίκτη το Μάριο Μανούκο.

Όλες αυτές τις στιγμές τις θυμήθηκα παρέα  με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου όπου ξεδιπλωσαμε το κουβάρι των αναμνήσεων " Δήλωσε ο Λαμιωτης προπονητής .

Φωτό :


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη