Λαμία: Ψάχνεται για «ψώνια» από ΑΕΚ

Η Λαμία κοιτάει για παίκτες από την ΑΕΚ

Η Λαμία κινείται μεταγραφικά και στο τραπέζι έχουν πέσει και περιπτώσεις από την ΑΕΚ.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο όνομα από ΑΕΚ που «παίζει» να κάνει το δρομολόγιο Σπάτα – Λαμία. Οι υπόλοιποι που έχουν προταθεί.

Παραδοσιακά έναν ποδοσφαιριστή από ΑΕΚ, είτε δανεικό, είτε ελεύθερο, θα τον πάρει η Λαμία.

Ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Θεοδόση Μαχαίρα. Ο νεαρός εξτρέμ που πέρσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ιωνικό, αλλά τραυματίστηκε, αναμένεται να πάει με την Ένωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και εκεί θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του νέου τεχνικού της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι ο μοναδικός που είτε έχει προταθεί, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον, είτε έχει προταθεί και η περίπτωση του ενδεχομένως και να προχωρήσει.

Στην πρώτη κατηγορία βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος δύσκολα θα πάει στην Ολλανδία και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος. Πέρσι πήγε κι αυτός στον Ιωνικό, αλλά ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε σχεδόν άμεσα.

Στην κατηγορία των παικτών που αρέσουν στον Τζιανλούκα Φέστα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime o Πάρης Μπάμπης. Ο 22χρονος αμυντικός μέσος που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ (25 συμμετοχές, 1 γκολ, μια ασίστ) έμεινε ελεύθερος και βάσει του ρεπορτάζ η περίπτωση του δεν περνάει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Λαμίας.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη