-->

Ντίνα Κώνστα: Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού σχετικά με την ταφή της

Πηγή: facebook - Ντίνα Κώνστα Fan Page

Θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, η οποία έφυγε από την ζωή εχθές (3/7) σε ηλικία 83 ετών. 

 

Η ίδια η Ντίνα Κώνστα είχε ζητήσει να γίνει αποτέφρωση της σορού της χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.), αποκαλύπτει σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του το ταμείο του ΣΕΗ.

Η ανάρτηση του ΤΑΣΕΗ για τη Ντίνα Κώνστα:

«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους,στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους.

Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος, μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και ελεύθερο πνεύμα με αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντινα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο.

Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα.

Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.).

(IBAN : GR4202602150000400100392909
Αρ Λογ. 0026-0215-40-0100392909 ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑ)».

#ΝΤΙΝΑ_ΚΩΝΣΤΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΤΑΦΗ #ΠΕΝΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mn7vHSY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->