Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, απολογείται τη Δευτέρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, απολογείται τη Δευτέρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τις σοβαρές καταγγελίες.

Σχετικά με τη σύλληψη του (εν ενεργεία) αστυνομικού για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε γνωστό ότι διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος του.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος αστυνομικός που συνελήφθη σε νησί του βορείου Αιγαίου. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη, καθώς και για προσέλκυση ανήλικων για γενετήσιους λόγους.

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του αστυνομικού.

Ήθελε να γυρίσει και ερωτικά βίντεο με την ανήλικη!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει έως αυτή την ώρα, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα που είχε ως προπονητής αθλήματος, προσέγγισε μια 14χρονη μαθήτρια και προέβη σε γενετήσεις πράξεις εις βάρος της. 

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχειρούσε να γυρίσει και πορνογραφικά βίντεο μέσω διαδικτυακής εφαρμογής!

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο αστυνομικός με το παιδί της.

Στη συνέχεια, πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης κοπέλας.

Θεοδωριακάκος: «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛΑΣ για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους»

Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσής του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση σύλληψης αστυνομικού για βιασμό ανηλίκου.

Επιπροσθέτως , ο κ. Θεοδωρικάκος , επεσήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ' αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

Όπως είπε ο υπουργός, στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει χώρος για επίορκους: «Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ #ΕΔΕ #ΕΛΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6vordqH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη