Επίσκεψη Φώτη Σερέτη, Ανδρέα Κολοκυθά, Ιωάννη Συκιώτη και Ιωάννη Σωσώνη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

Επίσκεψη Φώτη Σερέτη, Ανδρέα Κολοκυθά, Ιωάννη Συκιώτη και Ιωάννη Σωσώνη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

Επιθεώρηση στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Άμεσα η επανέναρξη λειτουργίας Ορθοπεδικού Ιατρείου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων πραγματοποίησαν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Σωσώνης, στο πλαίσιο επιθεώρησης της λειτουργίας του, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του Ιδρύματος.

Τους κ.κ. Σερέτη, Κολοκυθά, Συκιώτη και Σωσώνη ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου Υγείας ο Διευθυντής, κ. Δημήτρης Δημητρέλος, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας που λειτουργεί εδώ και μέρες με την αρωγή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε επίσης την επανέναρξη του Ορθοπεδικού Ιατρείου, με την επίσκεψη Ορθοπεδικού μία φορά την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας στέλνει ήδη Ογκολόγο, Γυναικολόγο, ενώ αναμένεται και Ψυχίατρος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη