Φωτιά Πεντέλη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη, «δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου» (βίντεο)

Φωτιά Πεντέλη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη, «δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, όπως και οι άλλοι κάτοικοι, προσπαθούν να… επανέλθουν σε «νέα» καθημερινότητα. Σε εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα για τις εστίες σε Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη και Ντράφι.

«Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια. Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν.

Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε "να, να αναζωπύρωση". Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες. Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πώς θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος έκανε λόγο για εμπρησμό. «Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδεύομαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ. Και εγώ θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ», κατέληξε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1.

#ΦΩΤΙΑ #ΠΕΝΤΕΛΗ #ΑΝΘΟΥΣΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/teWjkL6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη