Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Μέλος της οικογένειας μου ζητούσε να βγαίνω στα κανάλια», λέει ο πρώην δικηγόρος της

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Μέλος της οικογένειας μου ζητούσε να βγαίνω στα κανάλια», λέει ο πρώην δικηγόρος της

Αντιδράσεις προκάλεσε το τετρασέλιδο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η οικογένεια της μαζί με την ίδια την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

 Η μητέρα, η αδερφή της Δήμητρα αλλά και η ίδια, έδωσαν εντολή στον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί, να στείλει στα ΜΜΕ ένα δελτίο τύπου 4 σελίδων, μέσα στο οποίο ξεχωρίζει η σφοδρή επίθεση στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

Ωστόσο ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας που είχε οριστεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου και στη συνέχεια άφησε την υπόθεση, εξέδωσε και εκείνος ανακοίνωση με την οποία σχολίασε το τετρασέλιδο δελτίο Τύπου που έστειλε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσα αναφέρονται στο τετρασέλιδο δελτίο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ ανέφερε πως προσεγγίστηκε από συγγενικό πρόσωπο, το οποίο του ζήτησε να εμφανίζεται συνέχεια στα ΜΜΕ.

Μάλιστα, αναφέρει ότι το ίδιο άτομο του ζήτησε να ασχοληθεί σε ιδιωτικό επίπεδο με την υπόθεση, παρόλο που ο ίδιος δεν ήθελε.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που δημοσίευσε μέσω Facebook, ανέφερε το εξής:

«Μου ζητήθηκε παρακλητικά από στενό μέλος της οικογένειας της πιο πάνω κατηγορούμενης, να συνεχίσω ιδιωτικά ως συνήγορος της αναφορικά τόσο με την ανωτέρω υπόθεση, όσο και με την νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά συρροή, που αφορά θανάτους των δύο ετέρων τέκνων της. Σημειωτέων μάλιστα, ότι το ίδιο ως άνω στενό μέλος της οικογένειας της Σ. Πισπιρίγκου με είχε επιμόνως προτρέψει και στο παρελθόν να εμφανίζομαι όσο το δυνατόν συχνότερα στα ΜΜΕ, προκειμένου να παρέχω "δυναμική", όπως το ίδιο την χαρακτήρισε, υπεράσπιση στην ανωτέρω συγγενή του».

{https://ift.tt/8CLFQrR}

 

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/spy09dC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη