Παγώνη: «Αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων» - Η ατάκα της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Παγώνη: «Αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων» - Η ατάκα της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε «διακοπές με μάσκα και λογική» συμβούλεψε τους αδειούχους εκδρομείς του Αυγούστου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία ταυτόχρονα χαρακτήρισε αναμενόμενη την αύξηση των κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα η κυρία Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην ΕΡΤ για την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών και επισήμανε πως «είναι αναμενόμενα τα κρούσματα κορονοϊού αυτόν τον καιρό» .

«Έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη. Όμως, ο κορονοϊός είναι εδώ, όπως και οι υποπαραλλαγές που προκαλούν υψηλό πυρετό», τόνισε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εικόνες από τα λιμάνια της χώρας, με τους δεκάδες νέους που ταξιδεύουν φορώντας μάσκα: «Σωστά ξεκινά ο κόσμος τις διακοπές με μάσκα. Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η μάσκα σώζει ζωές» είπε και συμπλήρωσε ότι «είναι αναμενόμενα τα κρούσματα αυτόν τον καιρό, όταν οι νέοι θα ταξιδέψουν, θα βγουν, θα χορέψουν».

Ωστόσο, συμβούλεψε να συνδυάσουμε τη λογική με τη διασκέδαση, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό πριν φύγει κάποιος για διακοπές κι αφού γυρίσει από αυτές να κάνει ένα rapid test.

Σε ερώτηση για το εάν έχει βλέψεις και για άλλες δραστηριότητες πέρα από τα νοσοκομεία, η κυρία Παγώνη απάντησε: «Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο πρωθυπουργός...».

#ΜΑΤΙΝΑ_ΠΑΓΩΝΗ #ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΔΙΑΚΟΠΕΣ #ΜΑΣΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6IRgFl0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη