Σε εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα σε Δαδιά και Μυτιλήνη, σε ύφεση στην Ηλεία (βίντεο, φωτο)

Σε εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα σε Δαδιά και Μυτιλήνη, σε ύφεση στην Ηλεία (βίντεο, φωτο)

Επί ποδός βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα για την κατάσβεση μεγάλων και μικρών πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο Δάσος της Δαδιάς. Η γενική κατάσταση είναι βελτιωμένη, ωστόσο όλες οι δυνάμεις παραμένουν σε επαγρύπνηση σε περίπτωση που αλλάξει η φορά του αέρα.

Στην περιοχή επιχειρούν ένα Μι8, 2 Τράκτορες, 2 Erickson, 2 PZL.

fotia ilikiomenos

Τα μηχανήματα του Στρατού σταμάτησαν λόγω δύσβατου. Περιμένουν τον εργολάβο με τα ειδικά οχήματα. Ο καιρός είναι καλός προς το παρόν επιχειρούν τα εναέρια.

WhatsApp Image 2022 07 26 at 08.52.10

Στο βορειοανατολικό μέτωπο προς Λυκόφως δεν υπάρχει πρόβλημα, αντιμετωπίζουν την πυρκαγιά πριν την εθνική. Στο νοτιοανατολικό μέτωπο και βορειότερα απ' τη Λευκίμη, τα χωματουργικά έργα λειτούργησαν, επιχειρούν επίγειες και εναέριες και δεν υπάρχει ανησυχία. Το πρόβλημα παραμένει στο νοτιοδυτικό μέτωπο προς Ζώνη Α1 όπου επικεντρώνονται οι προσπάθειες για την προστασία της Α1.

{https://www.youtube.com/watch?v=-PUwVVNSJlc}

Στα μέτωπα των πυρκαγιών η κατάσταση έχει ως εξής:

  • Στα Κρεστενα Ηλίας δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
  • Στη Λέσβο, έκανε αναζωπύρωση νοτιοδυτικά, η οποία αντιμετωπίζεται με τις επίγειες. Στο σημείο επιχειρούν 3 Τρακτορες, ένα Μι8 και ένα PZL, στα Γρεβενά η φωτιά δεν φαίνεται, αλλά είναι έρπουσα και βγάζει καπνό.

{https://www.youtube.com/watch?v=i78eKJJ8aDU}

#ΦΩΤΙΕΣ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ #ΔΑΔΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Bb0Gjwd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη