Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση σε βάρος του γιατρού της κόρης του Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μήνυση κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη κατέθσε ο Μάνος Δασκαλάκης το πρωί της Τετάρτης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρουν:

«Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης.

Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή».

Υπενθυμίζεται οτι ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τις σοβαρές υποψίες του πως ο θάνατος της 9χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Έλενας Κωνσταντίνου #Μέθοδος_των_Τριών στο space του Twitter ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ενώ ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, γνώριζε για τις υποψίες του και δεν τον προσέγγισε ποτέ για να μιλήσουν για το θέμα.

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νομίζω εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή.

Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κορόιδευαν και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της ΅Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν. Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους.

Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας, κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

#ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΜΗΝΥΣΗ #ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ_ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/70exYVy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη