Αντίο Λαμία

Μια φορά κι έναν καιρό  ήταν μια πόλη που την έλεγαν Λαμία κανένας  από τους ανθρώπους  που έμεναν εκεί δεν την αγαπούσε ή για να ακριβολογούμε λίγοι κάθε μέρα την χλεύαζαν την αποκαλούσαν γούρνα. 

Ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλο με αποτέλεσμα αυτή να στενοχωριέσαι και να μαραζώνει.

Πολλοί στο πέρας των χρόνων ανέλαβαν να την σώσουν γιατί αλλιώς θα έπεφτε σε κόμμα και μετά θα πέθαινε. 

Αποδείχτηκε όμως ότι ο μόνος που τους ένοιαζε ήταν ο εαυτός τους και τίποτε άλλο οι λίγοι το κατάλαβαν και άρχισαν να επαναστατούν οι πολλοί συνέχιζαν το βιολί τους. Ένας φαύλος κύκλος άρχισε που συνεχίζονταν με το ίδιο αποτέλεσμα.

Οι λίγοι λοιπόν που προσπάθησαν να κλείσουν αυτό τον κύκλο απλά εξαφανίστηκαν γιατί χρησιμοποίησαν ένα όπλο που πάντα γυρνάει εναντίον σου την αλήθεια και τότε επιστρατεύτηκαν εισαγόμενοι σωτήρες αλλά δεν είχαν μείνει και πολλά για να σώσουν. Έτσι πήραν την απόφαση να μην μείνει απολύτως τίποτα και τώρα τι; Και άλλοι σωτήρες άλλος ένας κύκλος και πάλι τίποτα γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά πεθαίνει αντίο Λαμία 

Περικλής Τσαμαντάνης 

ένας εκ των ολίγων που επαναστάτησε και τον εξαφάνισαν

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη