Ολυμπιακός: Εκτός με Μακάμπι Χάιφα οι Ανδρούτσος, Χασάν και Μπα - Εντός λίστας Άβιλα και Κούντε

eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα προβλήματα του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν τη Μακάμπι Χάιφα και τόνισε ότι οι Άβιλα και Κούντε θα ενισχύσουν την ομάδα, ενώ θα υπάρξουν και απουσίες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τα προβλήματα του Ολυμπιακού ενόψει της Μακάμπι Χάιφα: «Σε σχέση με την υγρασία και τις συνθήκες, θα είναι πιο υψηλή αλλά η ομάδα θα είναι έτοιμη να προσαρμοστεί. Η θερμοκρασία δεν θα είναι τόσο υψηλή.

Έχουμε δει πως θα είναι 25 βαθμοί Κελσίου. Έχουμε κάποιες αλλαγές. Ο Ανδρούτσος δεν θα έρθει μαζί μας γιατί έχει ενοχλήσεις. Ο Χασάν έχει ενοχλήσεις στο πλευρό και δεν υπολογίζεται εδώ και 4-5 μέρες.

Ο Μπα έχει ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα έρθει στο Ισραήλ. Έχουμε αλλαγές τελευταίας στιγμής. Υπολογίζουμε θα έρθουν μαζί οι Άβιλα και Κούντε. Έχουν δείξει τα καλύτερα σημάδια και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές.

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια δεν υπολογίζουμε Χασάν και Μπα και στις θέσεις τους θα είναι οι Κούντε και Άβιλα», σημείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΑΚΑΜΠΙ #ΛΙΣΤΑ #CHAMPIONS_LEAGUE


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jl9eioy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη