Καταγγελία για κατάργηση της έκπτωσης στους πολύτεκνους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

eurokinissi

Καταγγελία στον υπουργό Μεταφορών κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατήργησε την έκπτωση των πολύτεκνων στα δρομολόγια Αθήνας – Θεσσαλονίκης και αντίστροφα.

Σε επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, καταγγέλλει πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατήργησε την έκπτωση 50% στα εισιτήρια των πολύτεκνων στα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Δράμας, σε ανακοίνωση – καταγγελία του αναφέρει: «Όπως γνωρίζετε ο Νομός Δράμας εδώ και είκοσι πλέον χρόνια συνεχώς φθίνει σε υποδομές και κυρίως στις συγκοινωνίες με την κατάργηση της Σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολης και την απομόνωσή της από την Εγνατία οδό. Οι πολύτεκνες οικογένειες βιώνουν πρώτοι την ανεργία, την ακριβείας και την αύξηση των τιμών σε κάθε αγαθό ή υπηρεσία του Κράτους», τονίζεται στην επιστολή του Συλλόγου που έχει εγγεγραμμένα μέλη δύο χιλιάδες τριακόσιες (2.300) πολύτεκνες οικογένειες

Ο Σύλλογος  της Δράμας τονίζει επίσης στην επιστολή του ότι πολλές αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν αντιπολυτεκνικό χαρακτήρα και απαιτεί την άμεση παρέμβασή του υπουργού, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε σε βάρος των πολυτέκνων, να διατηρηθεί το, επί 8 δεκαετίες περίπου, υφιστάμενο καθεστώς της έκπτωσης 50% στα εισιτήρια των πολυτέκνων (γονέων και παιδιών) και στα δρομολόγια Αθήνα– Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, με το νέο τρένο «ασημένιο βέλος» και να μην καταργηθεί ένα ακόμη από τα ελάχιστα εναπομείναντα δημογραφικά κίνητρα!

#ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ #ΕΚΠΤΩΣΗ #ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/idzUOxV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη