Βόμβα Πλεύρη: Ο Τσίπρας «έκοβε βόλτες» στο Προεδρικό χωρίς μάσκα αντί να είναι σε καραντίνα, η απάντηση του Σύριζα

Βόμβα Πλεύρη: Ο Τσίπρας «έκοβε βόλτες» στο Προεδρικό χωρίς μάσκα αντί να είναι σε καραντίνα, η απάντηση του Σύριζα

«Βόμβα» από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «έσπασε» το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ ενώ ήταν θετικός για να πάει στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Μας εγκαλεί η αντιπολίτευση ότι πρέπει να επαναφέρουμε πιο αυστηρά μέτρα και με λύπη μου είδα ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τήρησε τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου, είπε ότι εν μέσω των πυρκαγιών πληροφορήθηκε ότι έχει κορονοϊό.

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφής, υπάρχουν πέντε μέρες απομόνωσης και δεν μετρά η πρώτη μέρα. Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην 4η ημέρα στις 24 Ιουλίου. Αν δεχτούμε ότι νόσησε την προηγούμενη μέρα, ήταν στην έμπτη μέρα. Βρέθηκε με μάσκα στις πυρκαγιές και το απόγευμα ήταν χωρίς μάσκα στο Προεδρικό Μέγαρο εν μέσω περιόδου που θα έπρεπε να ήταν σε καταντίνα.

Ή αν είχε ολοκληρώσει την καραντίνα θα έπρεπε να κυκλοφορεί με μάσκα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει στις 20 Ιουλίου ότι βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό, αφού νόσησαν και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και ο μεγάλος τους γιος. Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε στις 24 Ιουλίου και όπως είπε ο Θάνος Πλεύρης είτε έπρεπε να είναι σε καραντίνα, άρα την «έσπασε», είτε έπρεπε να φοράει μάσκα και δεν το έκανε.

{https://twitter.com/atsipras/status/1549748415248080896?s=20&t=0-9LosOE8FBbfH7U59tuOA}

Η απάντηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι ο κ.Τσίπρας είχε κάνει τεστ και είχε βρεθεί αρνητικός πριν μεταβεί στη δεξίωση: «Ο υπουργός Υγείας των 30.000 νεκρών από την πανδημία, της πρώτης θέσης της Ε.Ε. σε θανάτους ανά εκατομμύριο και της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και ακροδεξιάς προπαγάνδας βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές σελίδες των φασιστικών εγχειριδίων με τα οποία μεγάλωσε.

 Ο κ. Πλεύρης επιχείρησε σήμερα έναν άθλιο αντιπερισπασμό δηλώνοντας ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πήγε την Κυριακή στο Προεδρικό Μέγαρο παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε βγει αρνητικός σε μοριακό τεστ ήδη από το Σάββατο.

 Αλλά ποιον έπιασε ο πόνος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα; Τον υπουργό υγείας που έστελνε τους εργαζόμενους στις δουλειές τους με πυρετό και ντεπόν να στοιβάζονται σε μετρό και λεωφορεία; Ή τον υπουργό που έπαυσε την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό;

 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από αυτή τη χυδαία επίθεση Πλεύρη βρίσκεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όσο αποκηρύσσει την τοξικότητα τόσο ρίχνει στο βούρκο και τη λάσπη την πολιτική αντιπαράθεση. Όσο καταρρέει τόσο πιο άθλιος, χυδαίος και επικίνδυνος θα γίνεται», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

{https://youtu.be/OXdGtEaUHQU}

#ΠΛΕΥΡΗΣ #ΤΣΙΠΡΑΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΜΑΣΚΑ #ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zq3Aldw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη