Ιωάννης Στρατάκης: Τρολάρει τους επικριτές του και «ιδρύει» το «κόμμα της σαγιονάρας»

Ιωάννης Στρατάκης: Τρολάρει τους επικριτές του και «ιδρύει» το «κόμμα της σαγιονάρας»

Σάλος προκλήθηκε από την εμφάνιση του κορυφαίου βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Ιωάννη Στρατάκη, ο οποίος φορούσε βερμούδα και σαγιονάρες χθες στο Προεδρικό.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή την εμφάνιση, άλλοι τα έβαλαν με τη φρουρά του Προεδρικού Μεγάρου που επέτρεψε την είσοδο στον άνδρα με αυτή την ενδυμασία.

Ο Ιωάννης Στρατάκης θέλησε με χιουμοριστικό τρόπο να απαντήσει σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αναφέρεται στην «πέτρα του σκανδάλου» και ανεβάζει και μια φωτογραφία της. Μάλιστα με περιπαικτική διάθεση ο ίδιος σατιρίζει τις αντιδράσεις λέγοντας πως ο ίδιος θέλει να «εξαργυρώσει» την αναγνωρισιμότητα που του έδωσε η υπόθεση με την ίδρυση του… «κόμματος της Σαγιονάρας»!

Η ανάρτηση:

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου.
Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας.
Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως.
Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!»

 
#ΚΟΜΜΑ #ΒΕΡΜΟΥΔΑ #ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ #ΒΙΟΛΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eMC0SV3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη