Ασημένιος Τεντόγλου στο Όρεγκον, έχασε για λίγα εκατοστά το χρυσό από τον Κινέζο Γουάνγκ (βίντεο)

Ασημένιος Τεντόγλου στο Όρεγκον, έχασε για λίγα εκατοστά το χρυσό από τον Κινέζο Γουάνγκ (βίντεο)

Για λίγα εκατοστά έχασε ο Μίλτος Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, από την τελευταία προσπάθεια του Κινέζου, Γουάνγκ.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο άλμα του τελικού, ήταν το δικό του εντούτοις δεν αποδείχθηκε ικανό να τον επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε σε καλή μέρα στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου του Όρεγκον και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην 2η του προσπάθεια (μετά το άκυρο πρώτο του άλμα) στην οποία με το τέλειο πάτημα «πέταξε» στα 8.30μ..

Στην τρίτη έκανε ένα ακόμη σπουδαίο άλμα στα 8.29μ, ενώ συνέχισε τις σταθερές… πτήσεις του με 8.24μ στην 4η προσπάθεια του. Το καλύτερο άλμα για τον Έλληνα πρωταθλητή ήρθε στην 5η του προσπάθεια με 8.32μ και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε ν΄ αλλάξει τα πράγματα.

Ο Κινέζος Γουάνγκ, όμως, είχε την τελευταία λέξη στον αγώνα. Με τρομερό άλμα στα 8.36μ στην τελευταία του προσπάθεια «έκλεψε» το χρυσό μετάλλιο από τον Τεντόγλου, ο οποίος στην 6η του προσπάθεια προσπάθησε να κάνει ότι και στο Τόκιο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μόλις σηκώθηκε από το σκάμμα, ο Μίλτος Τεντόγλου εξέτασε την προσπάθεια του, είδε πως δεν ήταν αρκετή να του δώσει το χρυσό μετάλλιο, κούνησε το κεφάλι του και γονάτισε, απογοητευμένος από την εξέλιξη που πήρε -στο φινάλε του- ο τελικός του μήκους.

#ΜΙΛΤΟΣ_ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ #ΣΤΙΒΟΣ #ΑΣΗΜΕΝΙΟ_ΜΕΤΑΛΛΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/NxYsZeT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη