-->

Λαμία: Κανένα θέμα με Γιακιμόφσκι, Σαραμαντάς και άλλος ένας για αριστερά

Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η περίπτωση του Νίκολα Γιακιμόφσκι δεν απασχολεί τη Λαμία. Τα δεδομένα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η Λαμία κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League στα μπαράζ με τη Βέροια, με τους Φθιωτούς να ξεκινούν πλέον τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν.

Ο Τζανλούκα Φέστα έμεινε στον πάγκο, με τη διοίκηση να τον εμπιστεύεται αφού ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου και κατάφερε να την σώσει. Κάπως έτσι, επιβράβευσε τον Ιταλό τεχνικό και το επιτελείο του για τη δουλειά τους και επειδή κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο που είχε τεθεί εξ αρχής της περσινής σεζόν.

Πλέον, οι μηχανές παίρνουν μπρος για την ενίσχυση της ομάδας και τον καταρτισμό του ρόστερ, ψάχνοντας τις κατάλληλες και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Μία θέση στην οποία θα υπάρξει δεδομένα ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ήδη, κυκλοφορεί η φημολογία πως ο εκλεκτός είναι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η εν λόγω περίπτωση δεν έχει εξεταστεί από τον Τζανλούκα Φέστα, παρότι τον γνωρίζει καλά. Ο Γιακιμόφσκι δεν εξετάστηκε καν από το επιτελείο, ούτε έπαιξε ποτέ η περίπτωσή του.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Σαραμαντάς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στη Λαμία. Την ίδια ώρα, οι Φθιωτοί θα ψαχτούν για μία ακόμη περίπτωση για την εν λόγω θέση, ψάχνοντας έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα «μονομαχήσει» με τον Έλληνα μπακ για τη θέση του βασικού και με τον ανταγωνισμό συνολικά να ανεβαίνει. Όσον αφορά τον Ορτέγκα, δεν ανανέωσε και αποχωρεί μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του αφού δεν ήταν στις επιλογές για τη νέα σεζόν.

Φυσικά, η θέση του αριστερού μπακ δεν είναι η μόνη στην οποία θα ψαχτεί για ενίσχυση η Λαμία αλλά και σε αρκετές ακόμη, με τον στόχο του Φέστα και των συνεργατών του να είναι η δημιουργία ενός ρόστερ που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη σωτηρία όσο το δυνατόν ταχύτερα, αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->