Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Ηλεία, Κορινθία - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Ηλεία, Κορινθία - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι δύο φωτιές που έκαψαν δασικές εκτάσεις σε Ηλεία, Κορινθία - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Λυνίσταινα του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων και Αγία Κυριακή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ωστόσο, και στις δύο περιοχές παραμένουν και επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις μέχρι να κατασβέσουν πλήρως και τις δύο πυρκαγιές.

Επίσης, οριοθετημένη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Ελληνοχώρι του Δήμου Βέλου - Βόχας, στην Κορινθία. Πάντως, συνεχίζουν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις ώστε να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο ξενοδοχείου στην περιοχή Δασιά Κέρκυρας, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία του νησιού κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννιά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Για το ανωτέρω περιστατικό, διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

#ΦΩΤΙΕΣ #ΗΛΕΙΑ #ΚΟΡΙΝΘΙΑ #ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ #ΚΕΡΚΥΡΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MZBYtDn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη