Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Δευτέρα ώστε να απολογηθεί για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021.

Ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος εξηγεί πως η ίδια κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με «άγνωστο τρόπο», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε πως από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου κατατέθηκε ένα περιεκτικότατο υπόμνημα για την απόπειρα δολοφονίας και όλα τα γεγονότα από τις 8 έως τις 11 Απριλίου του 2021 κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

«Ζητήθηκαν εξηγήσεις για τους πόνους στην πλάτη και στην κοιλιά που παραπονιόταν το παιδί από την 8η Απριλίου και είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του, την εισαγωγή του και τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος στο ΣΚΑΪ.

Τόνισε πως το παιδί παρουσίασε διάφορες ενοχλήσεις, πτώση οξυγόνου και ταχυκαρδία με συνέπεια να μείνει τετραπληγικό στις 11 Απριλίου. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο έσπευσε να σημειώσει πως δεν προκύπτει ο τρόπος της ανθρωποκτονίας: «Αναφέρεται ότι έγινε με άγνωστο τρόπο».

Για το αν μπορεί να είχε χορηγηθεί κάποια ουσία στο παιδί τόνισε ότι ελήφθησαν δείγματα αίματος κατά την εισαγωγή του στο Καραμανδάνειο και στις 14 Απριλίου όταν είχε μεταφερθεί στην ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο και δεν βρέθηκε κάτι.

Ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να παραπονιέται για την κράτηση της παράλληλα με την άρνηση οποιασδήποτε συμμετοχής της στην περιπέτεια υγεία του παιδιού της.

Τέλος σημείωσε πως είναι εξαιρετικά πιθανό να συνδυαστεί αίτημα αποφυλάκισης με το παραπεμπτικό βούλευμα, με βάση την κρίση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την αξιολόγηση των στοιχείων από την ανάκριση.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hxceMzE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη