-->

Γιώργος Κιμούλης: Στο στόχαστρο συνάδελφοί του και ηθοποιοί, τους μηνύει για ψευδομαρτυρία

Γιώργος Κιμούλης: Στο στόχαστρο συνάδελφοί του και ηθοποιοί, τους μηνύει για ψευδομαρτυρία

Τι λέει ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος για τις μηνύσεις που υπέβαλε για τη διαγραφή από τον ΣΕΗ.

Ο Γιώργος Κιμούλης υπέβαλε μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών, απαντώντας ετεροχρονισμένα στις καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του, στο πλαίσιο του #metoo στο χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα την περίοδο που «έσκασαν οι βόμβες» των βιασμών από Λιγνάδη και Φιλιππίδη.

Μιλώντας στον Alpha, ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε ότι ο ο λόγος που καταφεύγουν στα ένδικα μέσα είναι η διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ η οποία -όπως επισημαίνει- είναι παράνομη. «Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί», είπε και πρόσθεσε: «Εχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις. Εχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις.

Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Οχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις».

#ΚΙΜΟΥΛΗΣ #ΜΗΝΥΣΕΙΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΙ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DKTEoWu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->