Βυθίστηκε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, πέθανε ο Γιώργος Κονδύλης

Βυθίστηκε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, πέθανε ο Γιώργος Κονδύλης

Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Κονδύλης, για χρόνια επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ.

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ο Γιώργος Κονδύλης. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αναφέρει:

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο.

Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

 

#ΜΠΑΣΚΕΤ #ΕΟΚ #ΕΣΑΚΕ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hDtZBOy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη