Λαμία: Για άλλον παίκτη πήγαινε και άλλον πήρε

Η Λαμία το σκέφτηκε για τον Γιώργο Παμλίδη, αλλά έκλεισε τον Σωτήρη Τσιλούλη.

Δύο γνώριμοι από Ριζούπολη έχουν φτιάξει βαλίτσες για Λαμία. Βικίντας Σλίβκα και Σωτήρης Τσιλούλης έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους Φθιώτες και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένες μεταγραφές.

Αμφότεροι δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Απλώς εκεί το τοπίο είναι εντελώς ομιχλώδες. Όποιος επιθυμεί, αποχωρεί. Έχει παρθεί, άλλωστε, απόφαση να πέσει πολύ το μπάτζετ.

Μισθολογικά ο Απόλλων Σμύρνης δεν σηκώνει την επόμενη σεζόν τέτοια κασέ. Γι’ αυτό και όταν αμφότεροι ενημέρωσαν πως έχουν προτάσεις από αλλού, δεν τους έφραξε κανείς τον δρόμο. Τζανλούκα Φέστα και Γιώργος Κασναφέρης τους ήξεραν, τους ήθελαν, τους πήραν.

Ωστόσο, ο πρώτος που επιχείρησε να κλείσει η Λαμία μεσοεπιθετικά ήταν ο Γιώργος Παμλίδης. Η περίπτωσή του, όμως, είχε μία σημαντική διαφορά από εκείνη του Τσιλούλη. Όποιος φεύγει, δεν διεκδικεί τίποτα προφανώς από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Μισθολογικά η απόσταση που είχαν Παμλίδης και Τσιλούλης είναι σημαντική. Τους χώριζε μίνιμουμ ένα 40άρι.

Ο Παμλίδης δεν πείστηκε ακόμα να αφήσει όσα έχει να πάρει του χρόνου, ενώ πάντα παίζει το σενάριο επιστροφής του στον ΠΑΣ Γιάννινα εάν τελικά αποχωρήσει από τη Ριζούπολη. Ο Τσιλούλης ήταν πιο προσιτός οικονομικά, έχει περάσει από τη Λαμία, παρουσιάστηκε αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του και κάπως έτσι επιτεύχθηκε η προφορική συμφωνία με τη Λαμία.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη